Bullstorm introducerar ett helt nytt sätt att tilldela nyckelord till dina bilder på ett enkelt och effektivt sätt. Denna Keyword Manager är ett plug-in för iPhoto som utökar funktionaliteten i iPhoto, och denna plug-in kommer att avsevärt förbättra din erfarenhet när du redigerar bilder. Ladda ner och testa Bullstorm idag!

Du måste testa Bullstorm

Oavsett om du har 300 eller 10 000 bilder i ditt iPhoto-bibliotek, vill organisera foton med nyckelord så hjälper vi dig att snabbt hitta det du letar efter.

Använda Bullstorm för att hantera dina sökord och för att snabbt och enkelt märka alla bilder i ditt biblioteket, oavsett hur många bilder du har och hur många sökord du vill använda. Bullstorm använder iPhoto’s egna nyckelordssystem internt, därför är det helt säkert. Även om du väljer att sluta använda Bullstorm så kommer alla dina sökord vara kvar!

Fördelar med att använda Bullstorm Keyword Manager

Förutom att vi erbjuder ett nytt snabbare sätt att märka bilder, så ger vi dig möjligheten att gruppera sökorden hierarkiskt. Till exempel kan du ha nyckelordet Paris som ett undernyckelord till Frankrike. Varje gång du tilldelar Paris till ett foto, kommer Frankrike också tilldelas den bilden.