Gopro – världens bästa actionkamera

gopro

Gopro är utan tvekan världens bästa actionkamera, det har test efter test bevisat. Gopro kameran är inte bara klart mindre än sina konkurrenters actionkameror, den ger även en mycket högre bildkvalitet, även i dåligt ljus. Med Gopro Hero4, till exempel, kan du filma med 30 fps trots att du använder hela 4K i HD upplösning! Det är helt unikt.

Varför köpa en GoPro kamera?

Andra stora fördelar med Gopro är att den kan ta upp till 30 stillbilder per sekund, du kan dyka ner till 60 meters djup (ännu djupare med Hero4), kameran är grymt tålig, du kan kontrollera kameran via WiFi och du kan filma med en extremt vid vinkel som fångar i stort sett allt i din omgivning. Men det kanske bästa av allt är alla dessa Gopro tillbehör som du kan köpa till din Gopro kamera. Det finns massor tillbehör som gör att du kan fästa kameran i stort sett var som helst, till exempel på surfbrädan, på handleden, på motorcykelstyret, på hjälmen eller direkt på huvudet. Det finns även Gopro tillbehör som skyddar din kamera och tillbehör som du kan synka flera goprokameror med om du vill göra en Gopro film i 3D.

För dig som vill jämföra och veta mer om GoPro

Oavsett om du vill köpa Gopro Hero 3, Hero3+,GoPro Hero4 eller en äldre Gropro kamera kan du med fördel besöka alltomgopro.se för där hittar du alla Gopro kameror och dessutom en massa Gopro stativ och andra tillbehör.